Managementul resurselor umane este cheia dezvoltării oricărei afaceri. Află toate elementele și metodele de bază pentru a satisface nevoile organizaționale prin angajarea, integrarea, recompensarea și gestionarea performanței angajaților.

Expertul HR Cristina McCarthy oferă un ghid cuprinzător pentru managementul resurselor umane și te ajută să îți construiești propria carieră în domeniu.

 

Subiectele care vor fi studiate în cadrul evenimentului:

Identificarea pontențialilor angajați

Cum găsești candidați cu experiență și cunoștințe solide? Cum să creezi o ofertă de muncă pentru cel mai bun candidat și să te pregătești pentru un interviu de angajare? Vei învăța să intervievezi profesioniști adevărați, să-i recrutezi și să inițiezi integrarea lor in cadrul organizației.

 

Managementul talentelor

Fără dezvoltare personalizată, angajatul nu are posibilitatea de creștere, nu își stabilește obiective pe termen lung și nu poate conduce echipa la rezultate. Veți învăța cum să pregătești profesioniști și cum să le evaluezi performanța la locul de muncă.

Implicarea angajaților

Ce le poți oferi angajaților în afară de salariu pentru a-i motiva să fie cu adevărat implicați în succesul companiei? Vei începe să construiești proiecte și inițiative care să îi motiveze , să implementezi un sistem de recompense pentru a motiva angajații și să gestionezi gradul de implicare a echipei echipei.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe: https://skillab.ro/lecture/9-hr-management?fbclid=IwAR0z1DM_kAOukUvMclaK_3I9g8Tnjvwsi2hT4FtED_Qr0y0GNUQfdtGsC9M