HR VIBES, eveniment dedicat specialiștilor de resurse umane continuă în luna iunie, ajungând de această dată în Timișoara, la Iulius Congress Hall. Pe 9 iunie 2022, specialiști din domeniu vor privi cu atenție spre contextele locale, acordând o atențe deosebită provocărilor din ultimii doi ani, care au dus la transformarea departamentului de HR. Evenimentul se va desfășura în format hibrid, astfel că există și posibilitatea participării virtuale, prin intermediul platformei MyConnector.

La Timișoara HR VIBES, vorbim despre transformare și cum ne putem pregăti pentru viitor, în contextul în care munca în regim hibrid capătă o semnificație tot mai mare. Putem observa cum lucrul remote a migrat rapid de la beneficiu la condiție de lucru în perioada pandemiei și, astfel, apare întrebarea: Este work from anywhere noua normă? Cum putem gestiona eficient acest nou mod de lucru?

Vom discuta și despre provocările cu care s-au confruntat liderii organizațiilor în acești doi ani de pandemie și despre abilitățile de care are nevoie un lider remote, pentru a putea răspunde eficient noilor nevoi ale echipei. Un alt subiect important pe care îl vom aborda la conferință este cel legat de fenomenul calificat drept The Great Resignation, încercând să înțelegem amploarea acestui fenomen în România, dar și cum putem atrage și păstra talentele pentru cât mai mult timp în compania pe care o reprezentăm, ținând cont și de diferențele de nevoi ale generațiilor actuale și viitoare de angajați.

Speakeri confirmați la Timișoara HR Vibes 2022:

SPECIAL GUEST: Andre De Wit, Dean, Leadership Academy Amsterdam
Minola Jac, Group Change and Organization Development Lead, Syngenta Group
Diana Năstase, HR Director, FLEX
Mirela Crețu, HR Manager, Kimball Electronics România
Alina Kerekes, Human Resources Manager, AKWEL
Roxana Brahăsteanu,Director, Talent Acquisition, EMEA, Morningstar
Olivera Romanciuc, Regional HR Manager, Auchan Romania
Dana Berar, HR Manager, HAI Extrusion
Ristena Sîrboiu, HR Manager, Litens Automotive Eastern Europe
Aurelian Chitez, Director of Sales, Romanian Software
Cezar Cârligeanu, Head of Sales, OLX România, Bulgaria și Portugalia
Liliana Mineață, Coordonator Compensații și Beneficii, Smithfield România
Ionuț Gherle, CEO, UCMS by AROBS
Daniela Pipas, Head of HR, BRINEL; Co-Fondator, Institutul pentru dezvoltare umană și organizațională în România
Anca Puca, Sales Manager, Smartree
Alina Ștefan,Chief Executive Officer, Salarium
Ovidiu Bîrsă, Director Comercial, Edenred
Oana Ciobanu, Director & Partener, ELEVATHOR
Sunt puse la dispoziție trei tipuri de bilete: in person, online și on demand. Experiența „in person” va fi completată de cea virtuală, astfel că puteți interacționa chiar și online cu ceilalți invitați și vizita zona expozițională. Mai multe detalii despre agendă și tematică aici sau la adresa office@business-mark.ro.

HR Vibes este un proiect care își propune să construiască și consolideze comunități locale de profesioniști în resurse umane, fiind vizați: HR Managers & HR Directors, HR Business Partners, Talent & Acquisition Managers, Employer Branding Managers, HR & PR Specialists, Recruitment Managers, Hiring Managers, Internal & External Communication Managers, Consultanți HR, PR & employer branding, Directori generali, Team Leaderi.

În luna iunie, evenimentele din seria HR Vibes vor continua și în alte orașe din România: Brașov HR Vibes (15 iunie 2022, Hotel Kronwell), Iași HR Vibes (23 iunie 2022, Palas Congress Hall), Oradea HR Vibes (30 iunie 2022, Hotel Ramada).

HR Vibes este un eveniment organizat de BusinessMark. Platformele Oameni și Companii – GlobalManager.ro, Administratie.ro și GlobalHRManager.ro – sunt parteneri de comunicare ai evenimentelor BusinessMark.