Peste 40.000 de joburi active vor fi disponibile pentru candidaţii care vor participa la cele şapte evenimente de carieră organizate în România şi Republica Moldova, în perioada octombrie-noiembrie 2022, informează un comunicat al unei platforme de recrutare online.

„Evenimentele organizate de Târgul de Cariere reprezintă un spaţiu de conectare între angajaţi şi angajatori, atât de necesar după ultimii ani, în care recrutarea a avut loc preponderent în mediul online. Un astfel de demers, ce presupune interacţiune fizică, este binevenit şi contribuie la o armonizare între nevoile candidaţilor şi angajatorilor. În calitate de partener principal, ducem mai departe misiunea noastră de a fi alături de candidaţii care sunt în căutarea unei oportunităţi profesionale şi de companii, în procesul recrutării. În plus, îi încurajăm pe candidaţi să treacă pe la stand-ul BestJobs şi să acceseze joburile disponibile în vânzări, IT, management, financiar, inginerie, producţie, logistică sau transporturi”, a declarat Ana Vişian, Marketing Manager BestJobs.

Evenimentele de carieră vor avea loc în Cluj-Napoca (5-6 octombrie), Iaşi (14-15 octombrie), Sibiu (21-22 octombrie), Târgu Mureş (27 octombrie), Oradea (5 noiembrie), Chişinău (11-12 noiembrie) şi Braşov (25-26 noiembrie).

Potrivit sursei citate, participarea la Târgul de Cariere reprezintă o oportunitate pentru candidaţi de a consulta oferta de pe piaţa muncii din domenii precum: inginerie şi IT, producţie şi tehnică, auto şi automotive, HoReCa, logistică şi transport, telecomunicaţii, marketing şi comunicare, servicii şi BPO, resurse umane, contabilitate, achiziţii, financiar, bancar, farmaceutic sau medical. În egală măsură, companiile au şansa de a-şi creşte vizibilitatea şi de a câştiga mai multă notorietate pe piaţa muncii, pentru a atrage talentele potrivite. Înscrierile se pot face pe site-ul Târgului de Cariere.

BestJobs va avea o zonă dedicată pentru candidaţi, unde aceştia vor primi îndrumare pentru găsirea jobului potrivit. Mai mult, pe candidaţi îi aşteaptă şi numeroase surprize direct la stand-ul plaformei de recrutare.

„Ne bucurăm că BestJobs a ales să fie partenerul nostru şi să ne însoţească în toate evenimentele din acest an. Cu ajutorul lor, reuşim să ajungem mai uşor la candidaţi şi să le dezvoltăm interesul de a fi activi pe piaţa muncii, prin monitorizarea constantă a joburilor disponibile, prin cunoaşterea cerinţelor din domeniul lor şi prin interacţionarea cu potenţialii angajatori, facilitând astfel şi procesul companiilor de a ajunge la talentele potrivite”, a precizat Mihai Cotos, director Târgul de Cariere.

Participarea la Târgul de Cariere reprezintă o oportunitate pentru candidaţi, de a consulta oferta de pe piaţa muncii din domenii precum: inginerie şi IT, producţie şi tehnică, auto şi automotive, HoReCa, logistică şi transport, telecomunicaţii, marketing şi comunicare, servicii şi BPO, resurse umane, contabilitate, achiziţii, financiar, bancar, farmaceutic sau medical. În egală măsură, companiile au şansa de a-şi creşte vizibilitatea şi de a câştiga mai multă notorietate pe piaţa muncii, pentru a atrage talentele potrivite. Înscrierile se pot face pe site-ul Târgului de Cariere.

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România, unde peste 4,6 milioane de profesionişti sunt conectaţi la piaţa muncii, iar pe platformă sunt postate mai mult de 40.000 de locuri de muncă. AGERPRES