Programul INDE-MBA, oferit de Bucharest Business School în cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) București, este o oportunitate pentru profesioniștii dornici să-și propulseze cariera. Adresat cu precădere angajaților din mediul privat cu minim 3 ani de experiență, preferabil pe o poziție de middle management, „INDE-MBA, organizat de ASE, este un program acreditat AMBA (Association of MBA) și oferă oportunitatea unică de a dobândi cunoștințe solide și de a accelera ascensiunea profesională”, declară Prof. Dr. Dorel Paraschiv, Prorector la ASE și profesor în cadrul programului.

După absolvirea programului INDE-MBA, organizat de ASE, participanții sunt pregătiți să preia poziții de top management în cadrul companiilor lor. Programul este conceput pentru a dezvolta abilitățile necesare într-un mediu de afaceri dinamic și competitiv. Profesioniștii pot accesa programul ori de câte ori simt nevoia de a-și revigora cariera și de a adăuga noi informații profesionale. Actualizarea constantă a cunoștințelor este esențială într-un peisaj de business în continuă schimbare.

Orientare către mediul de business din România și dublă certificare internațională

INDE-MBA abordează problematici specifice mediului de afaceri din România, oferind cursuri de management, strategie și finanțe adaptate la cerințele și oportunitățile pieței locale. Cu un curriculum adaptat la cerințele actuale ale pieței și o rețea de absolvenți activă, acest program oferă oportunități inestimabile pentru cei ce aspiră către succesul în business.

Organizat de ASE, INDE-MBA reprezintă o alegere firească pentru cei care doresc să exceleze în business și din perspectiva tradiției, programul având o vechime de peste 20 de ani pe piață. „Ne bucurăm de recunoaștere internațională, iar absolvenții beneficiază de o dublă certificare: o diplomă de master de la ASE București, acreditată de AMBA (Association of MBA), și o diplomă de management de la Conservatoire national des arts et métiers, facultate cu o vechime de peste 200 de ani în peisajul universitar european.”, afirmă Prof. Dr. Paraschiv.

Profesori și experți de top și rețea de alumni

Programul se bucură de prezența unor profesori și experți din mediul de business la cel mai înalt nivel, oferind studenților oportunitatea de a învăța de la cei mai buni în domeniu. În plus, participanții beneficiază și de acces la o rețea puternică prin întâlniri periodice cu Asociația Absolvenților INDE-MBA. Aceasta funcționează ca o platformă de networking, actualizare a cunoștințelor și promovare a programului în mediul de business. „Dacă vă doriți să vă transformați cariera și să vă atingeți potențialul maxim în lumea afacerilor, INDE-MBA de la ASE București este alegerea ideală”, conchide Prof. Dr. Dorel Paraschiv.