Academia de Studii Economice din București (ASE), singura universitate românească acreditată AMBA, împreună cu Universitatea de Economie din Bratislava (EUBA) și Universitatea de Economie din Varna (UEV) continuă înscrierea pentru Certificatul de Executive Education Business Development & Leadership în Context Internațional, destinat profesioniștilor, managerilor și liderilor interesați să își dezvolte perspectiva, competențele și, de asemenea, rețeaua de contacte din regiune. Programul este unul care aduce împreună experți de top din România, Slovacia și Bulgaria, fiind cea mai bună soluție pentru profesioniștii și managerii care caută o perspectivă regională asupra business-ului și oportunităților din Europa de Sud-Est.

Participanții vor studia și vor învăța cum să dezvolte o strategie de afaceri potrivită într-o economie globală din ce în ce mai interconectată și competitivă, cum să adapteze și să dezvolte strategii de marketing și să sprijine dezvoltarea brandului, cum să formeze și să conducă echipe și organizații și cum să înțeleagă și să utilizeze informațiile financiare într-un business inteligent. Toate acestea vor reuni participanții în echipe care vor lucra la proiecte internaționale și îi vor provoca să dezvolte și să adapteze propuneri de afaceri reale.

Programul va începe în luna noiembrie și cuprinde 72 de ore de training, structurate în 6 module, cu 12 ore pe modul. Fiecare modul va fi livrat într-un format hibrid, incluzând un bloc de conținut online (2 ore x 2 seri pe săptămână) și o rezidență pe parcursul unui weekend (o sâmbătă – 8 ore). Participanții vor avea ocazia să viziteze și să exploreze, de asemenea, mediul de business și viața culturală a 3 orașe pe parcursul celor 6 rezidențe: București (3), Varna(1) și Bratislava (1).

Subiectele abordate în cele 6 module sunt: I Strategy and Business Agility/ II Digital Marketing and Branding / III Talent Management and Team Development / IV Financial Intelligence / V Leading People and Organizations / VI Capstone Project – Start-up Team Challenge.

Taxa de școlarizare a programului este de 2500 de euro și exclude costurile de călătorie și cazare pentru cele două reședințe (ar trebui luat în considerare un buget de 300 de euro – 500 de euro pentru fiecare rezidență care va implica călătoria la Varna și Bratislava), care vor fi acoperite de fiecare participant.

Numărul de locuri este limitat, în acest moment fiind disponibile doar 3 locuri. Pentru detalii complete vizitați pagina programului Business Development & Leadership în Context Internațional, iar pentru înscriere adresați un e-mail la Conf.univ.dr. Ramona IGREȚ (ramona.igret@bbs.ase.ro)

 

Pentru detalii complete urmăriți linkul de aici

Pre-înscriere se realizează prin accesarea acestui link