Specialiști în recrutare și tehnologie vor discuta marți, 28 septembrie, despre provocările și oportunitățile pe care le-a determinat trecerea proceselor de recrutare în zona online. Crina Ilie, People Function Leader Europe, la Genpact este un profesionist cu +20 de ani de experiență în domeniul resurselor umane și a ocupat funcții globale de HR în Europa și America. Ea va povesti despre schimbările față de perioada anterioară, în care procesul de recrutare avea loc față în față.

Cel de-al doilea invitat, Mihai Cepoi, este fondatorul Jobful, a lucrat în mai multe companii, dar și în mediul educațional, și ne va prezenta aplicația pe care a dezvoltat-o și care ajută specialiștii în resurse umane să recruteze prin gamification.

Crina și Mihai vor fi în dialog cu Ioana Marcu, specialist în resurse umane cu +20 de ani de experiență în diverse arii de business.

Participarea este gratuită pe baza înscrierii prealabile, prin completarea formularului disponibil în formularul din invitație: GlobalHRManager: provocari in recrutarea digitala, 28 septembrie, ora 16.00 – Global HR Manager.

Comunitatea OSC-HRManager este activă din 2017, iar din 2021, este disponibilă platforma digitală www.globalhrmanager.ro.  Comunitatea a fost dezvoltată cu sprijinul Rețelei Private de Sănătate – Regina Maria.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.