Publicația Retail.ro lansează Retail Jobs, un nou serviciu pentru companii și potențialii angajați, dedicat industriilor de retail, FMCG, logistică, e-commerce și domeniilor conexe, unde angajatorii vor putea să își publice locurile de muncă disponibile și să le promoveze prin materiale video și articole scrise.

Retail.ro se extinde în zona de recrutare de forță de muncă în contextul interesului ridicat al cititorilor pentru informații din domeniu, salarii și beneficii oferite de angajatori, dar și al cererii crescute de salariați în industriile pe care le acoperă editorial. Publicația are, din luna octombrie, o secțiune specială unde angajatorii își pot lista joburile libere și va conecta, astfel, cât mai simplu recrutorii cu candidații interesați.

Companiile din retail, FMCG, eCommerce, logistică și domeniile conexe pot publica locurile de muncă disponibile, indiferent de poziție sau calificare, platforma fiind destinată atât zonei de recrutare pentru top management, cât și pentru pozițiile de middle management, entry-level sau blue-collar.

Publicarea anunțurilor standard de recrutare este gratuită, dar am gândit în plus și beneficii de promovare, precum articole SEO, materiale video de employer branding, interviuri cu reprezentanții firmei, promovarea cataloagelor în secțiunea dedicată, publicarea de imagini cu produsele și sediul companiei, dar și o hartă cu locațiile existente.

Beneficiile prezentate anterior se regăsesc în pachetele de promovare Silver Pack și Gold Pack, în timp ce pachetul standard rămâne gratuit pentru listarea simplă a locurilor de muncă și descrierea companiei.