SAP România organizează două hackatoane gratuite ABAP și Finance în perioada Noiembrie–Decembrie 2021, competiții care oferă celor mai buni cursanți șansa de a fi angajați de companie și de a avea o carieră de succes în domeniul consultanței ERP. Sunt așteptați studenți de la licență sau masterat, din orice universitate, care au cunoștințe de baze de date și noțiuni de bazele programării. Termenul de finalizare a înscrierilor pentru ambele hackatoane este 30 octombrie 2021 și sunt disponibile 20 de locuri pentru fiecare competiție.

Hackathonul ABAP își propune să abordeze tehnologia ABAP RESTful Application Programming Model, disponibilă în SAP Business Technology Platform și SAP S/4HANA Cloud – pentru a permite unui grup de studenți să ia contact cu domeniul consultanței ERP, să dobândească cunoștințe valoroase pe piața muncii, respectiv să pună bazele viitorului lor profesional.

În cadrul hackatonului SAP Finance, studenții vor avea ocazia să descopere tehnologia din spatele soluțiilor SAP dedicate departamentelor financiare utilizate de clienții companiei. 77% dintre toate tranzacțiile la nivel global trec printr-un sistem SAP. Vor fi abordate subiecte precum Introduction to Finance, General Ledger Accounting Overview, Accounts Payables & Accounts Receivebles Overview, Asset Accounting Overview.

Citește mai mult: https://www.prwave.ro/sap-romania-lanseaza-hackatoane-gratuite-pentru-studenti-cei-mai-buni-vor-fi-angajati-de-companie/