DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza oferă pachetul WorkSpaces by Hilton pentru localnicii care au nevoie de un spațiu curat, dezinfectat, convenabil și fără distrageri, pentru munca la distanță.

Potrivit reprezentanților hotelului, tariful special de zi include o cameră cu birou și scaun confortabil, închiriată între orele 9:00 și 16:00, împreună cu WiFi gratuit, de mare viteză, opțiunea de cafea și ceai în cameră, inclusiv o reducere de 20% pentru alimente și băuturi, cu serviciul de room service disponibil.

Tariful este flexibil, la o reducere de 40% față de B.A.R. (cel mai bun tarif disponibil). DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza oferă oaspeților facilități de marcă, inclusiv acces la centrul de afaceri, precum și un centru de wellness cu sală de fitness și servicii de masaj disponibile. În plus, punctele Hilton Honors sunt incluse și în această ofertă, pentru membrii Hilton Honors.

“Camerele sunt folosite în același layout și în programul WorkSpaces by Hilton, deoarece fiecare cameră are birou cu o suprafață generoasă, scaun ergonomic de birou și WiFi inclus. Deci teoretic, toate cele 84 de camere ale hotelului pot fi folosite în program”, spune Andreea Balaj, general manager al hotelului.

DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza face parte din Hilton Honors®, programul de fidelizare a oaspeților, premiat pentru cele 18 mărci de clasă mondială ale Hilton. Membrii Hilton Honors, care fac rezervări direct prin canalele Hilton preferate, au acces instantaneu la beneficii, incluzând un mod de plată flexibil care permite membrilor să aleagă aproape orice combinație de Puncte și bani pentru a rezerva un sejur, o reducere exclusivă pentru membri care nu poate fi găsită nicăieri altundeva și WiFi standard gratuit.