Timp de un an jumătate, atât companiile cât și oamenii au fost supuși unor teste foarte dificile ce au fost aduse de pandemie. Acum, este timpul să îndrăznim să privim viitorul cu ceva mai mult optimism. Realitatea de dinainte nu se poate recupera total. Adaptarea pe care cu toții am  exersat-o în această perioadă a adus cu sine schimbări importante, iar unele vor rămâne aici mult timp.

În ultima vreme ne întrebăm tot mai des cum va arăta reîntoarcerea la birou, dacă va mai putea fi identic modul de lucru cu cel de dinainte și cât de potrivite sunt soluțiile găsite în contextual distanțării sociale.

Schimbările și efectele au fost complexe, iar specialiștilor în HR le revine misiunea de a găsi sensul acestora și de a face ceva pentru angajați.

Așadar, specialiștii în HR sunt invitați la câteva întâlniri pentru a face schimb de experiențe si pentru a desluși împreună schema complicată de valențe ale modului cum va arăta munca după pandemie, după cum urmează:

  1. 1. 15-16 septembrie 2021HR Uncoveredla JW Marriott Bucharest Grand Hotel
  2. 28 septembrie 2021- Cluj-Napoca HR Vibes la Grand Hotel Italia
  3. 5 octombrie- Sibiu HR Vibes la Hotel Ramada

Formatul evenimentului este hibrid, urmând să se desfășoare atât în format fizic, în conformitate cu prevederile și condițiile autorităților, dar și online (platforma Cisco Webex).

Sursa: https://business-mark.ro/wp-content/uploads/2019/01/Calendar-evenimente-BusinessMark-septembrie-decembrie-2021-3.pdf