Creșterea costurilor operaționale pe piața internațională, dar și blocajul financiar la nivel național pun o presiune tot mai mare pe afacerile mici din România. De la începutul anului, peste 73 de mii de firme românești și-au declarat insolvența, potrivit Registrului Comerțului. Antreprenorii români sunt tot mai atenți la eficientizarea cheltuielilor și au nevoie de instrumente care să-i ajute să economisească bani, timp și energie în administrarea afacerilor.

Pentru a răspunde necesităților companiilor de tip IMM, Up Romania a lansat  primul hub online dedicat acestora – platforma UpAchizitii.ro. Un instrument financiar avantajos, Up Achiziții este locul unde antreprenorii români pot achiziționa într-un mod simplu serviciile și produsele necesare bunei funcționări a businessurilor. Similar unui magazin online, dar cu focus pe nevoile IMM-urilor, prin Up Achiziții, companiile  pot alege servicii de curierat, carburant, servicii de HR, abonamente medicale pentru angajați, produse de papetărie sau apă pentru birou. Platforma este responsabilă ulterior de distribuirea comenzilor către fiecare furnizor, iar aceștia, la rândul lor, se ocupă de livrarea comenzilor.

Platforma Up Achiziții și-a propus din momentul lansării să sprijine dezvoltarea mediului de afaceri din România. Astfel că, printre serviciile propuse, clienții pot alege o serie extinsă de pachete de promovare în mediul digital, special concepute pentru IMM-uri, magazine și afaceri din domeniul HoReCa. În plus, aceștia pot avea acces inclusiv la servicii de contabilitate online, resurse umane sau servicii juridice.

Pentru a ține pasul cu nevoile clienților săi, Up Achiziții își extinde în mod regulat rețeaua de furnizori, având o varietate de produse și servicii. Pe lângă diversitatea serviciilor, ofertele de pe platformă sunt deja negociate de către echipa Up Romania. De exemplu, serviciile medicale oferite în parteneriat cu Regina Maria pot fi achiziționate deja reduse cu 25%, iar serviciile de curierat furnizate prin DPD România au un discount de 30%.

Cei interesați să facă achiziții din UpAchizitii.ro, trebuie să urmeze trei pași simpli:

  1. Crearea unui cont și completarea datelor companiei;
  2. Alegerea produselor/serviciilor și adăugarea acestora în coș sau completarea unui formular de contact pentru a primi consultanță din partea unui angajat Up.
  3. Plasarea comenzii.

Simplitatea și rapiditatea acestui tip de soluție digitală pentru afacerile mici și mijlocii au atras peste 2.500 de companii din România care beneficiază lunar de ofertele Up Achiziții. În plus, accesul este gratuit, fără costuri suplimentare, abonamente sau taxe.

Pentru mai multe detalii, accesează https://www.up-achizitii.ro/