Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline  am făcut o selecție a celor mai importante:

SUSTENABILITATE

EAT What You KNOW– Green Digital Innovation HUB vă invită la cel mai inovativ eveniment al anului, privind impactul tehnologiei verzi de ultimă generație în sectorul agroalimentar, având ca temă „Sprijinirea comunităților și rețelelor agroalimentare din SEE prin dezvoltarea de servicii privind calitatea și trasabilitatea alimentelor folosind tehnologia blockchain”.

ARHITECTURĂ ȘI CONSTRUCȚII

Curs Project Management în Construcții pentru Arhitecți – Curs creat în vederea dezvoltării profesionale a arhitecților din cadrul OAR, un ghid ideal pentru arhitecții care sunt implicați în procesul de realizare a unui proiect de construcții, fiind deosebit de util pentru dezvoltarea abilităților și competențelor de management de proiect pentru arhitecți.

RESURSE UMANE

Lead Your Life – Leadership profesional și personal – Un curs despre performanță și echilibru, în cadrul căruia vei învăța: ● cum să-ți organizezi viața cât mai eficient; ● cum să-ți asumi sau să-ți crești impactul pe care îl ai asupra celorlalți; ● cum să stabilești o direcție concretă de dezvoltare; ● vei descoperi cum să elimini orice sursă de stres din orice tip de relație.

ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ LOCALĂ

Viitorul Serviciilor Comunitare de Utilităţi Publice – Dinamica actuală a transformat ireversibil conceptul de servicii publice, nemaifiind posibilă existența acestora fără componenta de tehnologie. Tehnologia a devenit un instrument pentru a optimiza infrastructura, resursele și spațiile pe care locuitorii le utilizează. Temele care vor fi abordate: Viitorul Serviciilor Comunitare de Utilități Publice; Radiografia serviciilor de utilități; Dezvoltarea şi modernizarea serviciilor publice; Gestionarea datelor, accesibilitate și securitate; Soluţii moderne şi eficiente pentru creşterea calităţii în serviciile publice; Regândirea relației cu consumatorii; Finanțare.

SĂNĂTATE

RoDiabet: Ora Specialistului – Neuropatia diabetică este cea mai frecventă com­pli­ca­ţie a diabetului zaharat şi afectează ambele componente ale sistemului nervos (somatică şi vegetativă). La Ora specialistului RoDiabet se va discuta despre: Rolul fiecărei specialități medicale în abordarea neuropatiei diabetice: medic de familie, diabetolog, neurolog, chirurg sau kinetoterapeut; Recomandarea Ghidului de diabet în tratamentul neuropatiei diabetice; Tratamente și proceduri disponibile în abordarea neuropatiei diabetice.

BUSINESS

Cum să ai o Afacere Sigură. Instrumente și tehnici legale – În cadrul evenimentului vei descoperi importanța negocierii unui contract fie că ocupi o funcție de conducere, fie că ești direct implicat/ă în procesul de vânzare, alături de Theodor Ricman – avocat și practician în insolvență. Nu are importanță domeniul afacerii, fiind vorba despre principii comune.

***

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.