Operatorul aerian Wizz Air recrutează însoţitori de zbor prin intermediul unor evenimente programate până la finalul acestui an în opt oraşe din România.

Conform unui comunicat de presă al companiei, transmis joi AGERPRES, selecţiile candidaţilor vor avea loc în Timişoara, Sibiu, Bucureşti, Cluj-Napoca, Suceava, Iaşi, Constanţa şi Craiova.

Candidaţii sunt aşteptaţi cu un CV actualizat şi să fie pregătiţi de o zi plină cu activităţi, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaţionale, exerciţii de grup şi un interviu individual.

„Însoţitorii de zbor ce se alătură echipei Wizz Air se pot aştepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creştere din Europa, instruirea specifică unui lider în industrie, precum şi un program lunar de lucru afişat o dată la două săptămâni. Însoţitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos şi multicultural, având acces la o varietate de oportunităţi interesante de a progresa în carieră, cum ar fi programul Wizz Air „De la însoţitor de zbor la căpitan”, care sprijină actualii membri ai echipajului de bord să obţină o licenţă comercială de pilot. De asemenea, însoţitorii de zbor se pot bucura de reduceri la zboruri şi bilete bonus pentru familie şi prieteni. Aceste evenimente sunt parte a efortului susţinut de a recruta însoţitori de zbor şi piloţi în reţeaua Wizz Air. Noii recruţi care se alătură Wizz Air au ocazia să facă acest lucru într-un moment important pentru compania aeriană, în urma deschiderii a 18 noi baze şi lansarea a peste 300 de noi rute în toată reţeaua, doar în ultimul an”, se arată în comunicatul citat.

Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creştere din Europa, operează o flotă de 145 de aeronave Airbus A320 şi A321. O echipă de profesionişti în aviaţie asigură servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 10,2 de milioane de pasageri în anul financiar F21, care s-a încheiat pe 31 martie 2021. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. AGERPRES