Angajatorii moderni au înțeles că recompensarea angajaților contribuie la un mediu de lucru mai plăcut și la salariați mai motivați. Din acest motiv, caută permanent soluții care să le ofere acestora atât flexibilitate, cât și acces facil la o gamă variată de beneficii. În acest sens, cardul Up Cadou, emis de Up România poate fi oferit de către angajatori cu ocazia unor sărbători precum: Paște, 1 Iunie, Crăciun sau 8 Martie. Acest beneficiu extrasalarial are o contribuție semnificativă la crearea și menținerea unui mediu de lucru cu angajați mai motivați și mai implicați. Mai mult, pentru companii, acordarea acestui beneficiu aduce cu sine și economii considerabile.

Pentru că ne apropiem cu pași repezi de Sărbătoarea Paștelui, pentru angajatori este ocazia potrivită să ofere recompense digitalizate sub forma cadourilor flexibile. Iar Up Cadou este varianta care asigură companiilor deductibilități fiscale, versus o primă de Paște clasică, în bani.

Up Cadou poate fi acordat atât angajaților, cât și copiilor acestora. Valoarea maximă a cardului cadou este de 300 de lei, sumă neimpozabilă, pe care angajații o pot folosi să cumpere produse și servicii de la o vastă rețea de parteneri Up România. Sumele alimentate prin cardul cadou pot fi alocate din bugetul cheltuielilor sociale și sunt deductibile fiscal până în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile personalului.

Cardul cadou are beneficii atât pentru angajator, cât și pentru angajat:

Avantaje pentru angajator:

– tichetele cadou sunt scutite de contribuții sociale și de impozitul pe venit, în limita de 300 de lei/ persoană;

– cardul cadou înseamnă economii pentru afacerea angajatorului;

– prin Up Cadou, compania își recompensează angajații, fiind alături de aceștia în momentele de sărbătoare.

Avantaje pentru angajați:

– flexibilitate în alegerea cadourilor;

– o soluție modernă de plată pe care o pot folosi pentru a-și oferi un moment de bucurie în funcție de pasiunile și interesele lor;

– folosirea cu ușurință a cardului Up Cadou într-o rețea vastă de parteneri.

Up Cadou poate fi folosit pentru cumpărături care să le aducă beneficiarilor ocazii de bucurie, de relaxare sau de motivare. Aceștia au acces la o gamă largă de comercianți, de la care pot achiziționa atât electrocasnice, produse cosmetice și bijuterii, cât și servicii de divertisment.

Cardurile cadou vor continua să fie în topul preferințelor companiilor, după cum arată și sondajele interne Up RomâniaÎntr-un context în care afacerile continuă să se digitalizeze și să-și eficientizeze costurile, cardurile cadou oferă economii semnificative și o predictibilitate crescută a cheltuielilor.

Pentru mai multe detalii despre tichetele electronice de la Up România, accesați site-ul upromania.ro sau solicitați mai multe informații la info@upromania.ro. Consultanții Up România sunt mereu gata să vă ajute cu cele mai noi informații cu privire la tichetele de valoare pe suport electronic.