Cartea Femeia Independentă este un ghid de dezvoltare personală pentru femei. Este o carte născută din dorința de a vedea cât mai multe femei fericite și împlinite, care trăiesc conștient, în armonie cu valorile personale. Daniela Irimia, autoarea cărții, este o femeie independentă, fascinată de natura umană și potențialul de dezvoltare personală al fiecăruia dintre noi.

Daniela este trainer, speaker, performance coach, autor și înainte de toate, antreprenoare. Cu peste 15 ani de experiență în business și lucru cu oamenii, a ales să își dedice ultimii 10 ani dezvoltării personale și profesionale – a ei și a oamenilor care aleg să lucreze alături de ea.

Cu această carte – Femeia Independentă, Descoperă-ți puterea și fericirea – vrea să ajute femeile să devină independente emoțional, psihologic, fizic și financiar. Pentru că femeia poate fi orice își dorește dacă vrea, dacă are susținere și îndrumarea potrivită.

Ce descoperi, citind cele 10 capitole:

1.Ce înseamnă să fii o femeie independentă

  1. Ești valoroasă! Cunoaște-te mai bine și acceptă-te așa cum ești
  2. Indentifică-ți valorile personale și creează-ți convingeri pozitive, specifice femeii independente
  3. Ai încredere în tine! Iubirea de sine duce către stima de sine
  4. Gândește Pozitiv! Atitudinea pozitivă atrage oameni și experiențe pozitive
  5. Cum să fii o femeie puternică și empatică. Despre importanța asertivității în relaționare
  6. Dezvolta relații armonioase în viața personală și profesională. Cum să comunici eficient cu ceilalți
  7. Preia controlul vieții tale! Asumă-ți deciziile și alegerile personale
  8. Îndeplinește-ți obiectivele personale! Perseverența la feminin
  9. Fii o femeie independentă financiar! Sfaturi esențiale despre finanțele personale

„Spre finalul cărții îmi doresc să fi conștientizat faptul că puterea și fericirea ta sunt în interiorul tău, că le-ai găsit acolo și ești femeia care vrei să fii!”, spune Daniela Irimia.

În încheiere, autoarea strâns câteva “definiții” ale femeii independente, din perspectiva unor femei remarcante în România. Femei care într-o formă sau alta sunt modele pentru alte femei, sunt oameni care oferă valoare prin munca lor și prin felul lor de a fi. Toate întăresc ideile principale din această carte, prin cuvinte lor, fără să fi citit înainte ce am scris eu aici sau măcar să fi vorbit între ele. …

Fragmente din cartea Femeia Independentă, Descoperă-ți puterea și fericirea :

“Viața fiecăruia este suma alegerilor personale. Și când nu alegi, de fapt ai ales să îi lași pe alții să ia decizii pentru tine. Poți să devii mai bună dacă te compari doar cu tine, dacă te cunoști, știi unde ești și unde vrei să ajungi. Conștientizarea e primul pas, acțiunea și motivația vor produce însă rezultate. Așa că…dacă vrei și tu să fii o femeie independentă și să trăiești conform propriilor tale valori, acționează! Un pas mic este chiar lectura acestei cărți, așa că te felicit!

Eu am pus în această carte toată experiența mea de viață, povești personale și tehnici de dezvoltare personală și profesionale pe care le-am aplicat și au dat rezultate.

Nu scriu și nu predau în cursurile mele decât lucruri în care cred cu adevărat, pe care le-am testat și s-au dovedit a fi eficiente. Deși am făcut două facultăți și zeci de cursuri, am citit sute de cărți și am ascultat zeci de conferințe și seminarii, nu am făcut colecție de diplome și nici nu urmăresc vreun tipar anume. Pentru că suntem diferiți, și fiecare își găsește propriul drum, propria strategie pentru a atinge succesul. Iar pentru mine a avea succes înseamnă a trăi în echilibru, a trăi o viață cu sens!

Te invit așadar să parcugi această carte, să îți oferi timpul de care ai nevoie, să fii blândă cu tine și deschisă pentru a primi schimbarea pozitivă în viața ta. “

Cartea poate fi cumparata in librariile fizice sau online, sau direct de la editura Bookzone.