Kaufland se numără printre puţinii angajatori din retail care au ales să transparentizeze salariile şi beneficiile oferite la angajare. Retailerul german oferă în această perioadă lucrătorilor comerciali salarii nete care pornesc de la aproape 2.000 de lei net în Bucureşti şi de la 1.700 de lei net în Miercurea Ciuc pentru normă întreagă.

Salariile cu care Kaufland angajează şefii de raion pornesc de la aproape 2.500 de lei net în Fălticeni şi de la circa 2.800 de lei net în Suceava, potrivit anunţurilor consultate de Economica.

Lucrători comerciali în Pipera şi în Berceni (Bucureşti), ofertaţi cu salarii care pornesc de la aproape 2.000 de lei net pentru normă întreagă.

Candidatul potrivit pentru postul de lucrător comercial are studii medii, e dispus la program de lucru în ture, e serios, responsabil şi amabil. Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post contract de muncă pe durată nedeterminată cu salarii care încep de la aproape 2.000 de lei net (3.400 de lei brut) pentru normă întreagă, se arată în anunţurile de recrutare.

Citește mai mult: economica.net