Compania de IT Cognizant Softvision, subsidiara locală a grupului Cognizant, a angajat în acest an peste 1000 de programatori, angajaţii putând opta pentru munca de la birou, în oraşele unde compania are sedii deschise, de acasă, de oriunde de pe teritoriul României, ori hibrid.

”Într-un an în care trendul este de reconsiderare a locului de muncă, fără precedent în piaţă, ne bucură foarte mult că peste 1000 de oameni au ales Cognizant Softvision drept companie unde să se dezvolte, să crească, să devină cea mai bună versiune a lor”, a spus Mihai Constandiş, Country Manager, Romania and Head of Eastern Europe Studios, Cognizant Softvision.

Noii angajaţi acoperă un spectru larg de tehnologii, precum JAVA, Web, .NET, Mobile, Big Data, DevOps şi QA Automation. Softvision, cu sediul în Cluj Napoca, a fost fondată de antreprenorul local Laurenţiu Russo în 1994 şi cumpărată în 2018 de gigantul american Cognizant. Cognizant Technology Solutions Romania a încheiat 2020 cu afaceri de 444 milioane lei, faţă de 360 milioane lei în 2019, şi un profit net de 32,5 milioane lei. Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) este unul dintre cei mai puternici jucători din IT la nivel global., cu  sediul central în SUA.