Tranzacția care a avut loc pe data de 1 iunie a presupus și creșterea numărului de angajați, de la 110 la 150. Procesul de integrare a noii echipe în cadrul companiei mamă este în plină desfășurare și este de așteptat să dureze aproximativ doi ani, explică reprezentații companiei.

Cea mai mare noutate pentru salariații nou absorbiți este că vor beneficia de acum înainte de acțiuni (în sensul de warrants) în cadrul companiei, ca instrument de fidelizare și de motivare, un model mai des întâlnit pe piețele mature. De altfel, acest tip de beneficii sub formă de acțiuni oferite angajaților sunt mai atractive din punct de vedere fiscal în România, comparativ cu alte ţări ECE, arata datele unui studiu realizat de Deloitte.

„Motivul principal a fost să le oferim colegilor posibilitatea de a fi proprietari ai Wirtek, compania la care lucrează și pe care o construiesc, zi de zi, prin munca lor. Mai mult, în calitate de acționari, angajații beneficiază de avantajele creșterii profitabile a business-ului Wirtek. Cu cât compania se dezvoltă mai mult, cu atât crește și prețul acțiunilor și, implicit, valoarea acțiunilor pe care ei le dețin.”

Citește mai mult: wall-street.ro