Pe măsură ce ratele de vaccinare din întreaga lume cresc, companiile se confruntă cu o realitate incomodă: nevoile și preferințele angajaților s-au schimbat. Mulți nu mai sunt pregătiți să revină la modul de lucru convențional înainte de pandemie. Dacă sunt presați să facă asta, milioane aleg să renunțe. Această tendință a adunat atât de mult impuls încât academicienii vorbesc acum despre o schimbare fundamentală a dinamicii puterii dintre angajatori și angajați, scrie BBC.

O schimbare fundamentală a dinamicii angajatori -angajați

Pe măsură ce ratele de vaccinare din întreaga lume cresc, companiile se confruntă cu o realitate incomodă: nevoile și preferințele angajaților s-au schimbat. Mulți nu mai sunt pregătiți să revină la modul de lucru convențional înainte de pandemie. Dacă sunt presați să facă asta, milioane aleg să renunțe.

 

Această tendință a adunat atât de mult impuls încât academicienii vorbesc acum despre o schimbare fundamentală a dinamicii puterii dintre angajatori și angajați.
Dacă companiile doresc să păstreze angajații buni și loial de care au nevoie pentru a rămâne competitive, experții susțin că trebuie să asculte nevoile pieței muncii și să se adapteze rapid.

 

Citește mai mult: hotnews.ro