Ce înseamnă stresul și burnout-ul și cum se manifestă acestea în mediul profesional? Care sunt cele mai comune boli în diferite industrii și cum evoluează acestea? Sau ce politici și practici de wellbeing pot fi implementate la nivel organizațional?

Răspunsul la toate aceste întrebări, și nu numai, va fi oferit în cadrul întâlnirii din luna mai a comunității OSC-GlobalHRManager ce vă propune o abordare complexă și inovativă despre cum putem folosi programele de wellbeing pentru a îmbunătăți performanța și productivitatea echipelor prin intermediul acestora.

Evenimentul va avea loc joi, 23 mai, începând cu ora 16.00 și se va desfășura pe platforma Zoom. Partenerul ediției este Regina Maria – Rețeaua Privată de Sănătate.

Gazda întâlnirii, Ioana Marcu, Executive Coach, alături de Oana Popa, Health & Wellbeing Lead, Regina Maria, și de Dr. Crenguța-Raluca Costache, Medic Specialist Medicină Internă, Regina Maria vor explora subiecte precum definirea sănătății în contextul productivității, impactul bolilor asupra performanței, rolul programelor de educație și prevenție în îmbunătățirea sănătății, analiza trendurilor de afecțiuni la nivel național și corporativ, precum și extinderea accesului la servicii medicale pentru familii și altele.

Participarea specialiștilor din domeniul resurselor umane este gratuită pe baza confirmării prealabile. Invitația la eveniment este disponibilă aici, iar pentru a confirma participarea vă rugăm să completați formularul de înregistrare existent în invitație.

 

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.