Una dintre provocările cărora trebuie să le facă față tot mai mulți administratori IT din companiile românești este aceea de reuși să îmbunătățească productivitatea și ciclul de viață al dispozitivelor digitale cu care lucrează angajații respectivelor companii. Posibilitatea de a avea acces la informații utile în timp real și de a preveni problemele cu care se confruntă dispozitivele echipei devine un avantaj esențial pentru un management eficient al acestora.

Parte a ecosistemului de securitate Samsung Knox, soluția de analiză a datelor Knox Asset Intelligence este o soluție cloud care oferă vizibilitate unitară pentru întreaga flotă de dispozitive Samsung, oferind analize complexe pentru operațiunile dvs. de afaceri.

Top 10 beneficii

Managementul bateriei intelligente

Puteți consulta rapoarte detaliate privind starea bateriei și aveți posibilitatea să luați măsuri proactive împotriva descărcării anormale a bateriei. Veți obține informații din analiza precisă a stării de sănătate a bateriei și veți monitoriza tendințele nivelului bateriei dispozitivelor de lucru cu infografice în timp real.

Informații exacte despre utilizarea dispozitivelor

  • Obțineți o imagine exactă a stării de utilizare a aplicațiilor, grupate și prezentate într-un mod ușor de înțeles
  • Sporiți stabilitatea aplicațiilor de afaceri pentru a îmbunătăți productivitatea
  • Urmăriți cu ușurință și obțineți datele din jurnalul dispozitivului de la evenimente neașteptate, pentru orice aplicații de lucru, fără nici o dezvoltare suplimentară

Mențineți supravegherea întregii flote

Acum aveți acces la analiza deconectărilor anormale de la Wi-Fi, cu schemele de analiză a rețelei Samsung, dar și la urmărirea locației prin GPS, pentru a ști unde se află dispozitivele dvs. de lucru.

Consultați rapoartele cu un set de date cuprinzătoare privind starea bateriei

Prin intermediul Knox Asset Intelligence, puteți analiza modelele de utilizare și luați măsuri proactive în funcție de modul de utilizare a bateriei. De asemenea, investigați  comportamentul de utilizare a bateriei și analizați modelele de utilizare cu un set cuprinzător de date despre starea bateriei:

  • De câte ori s-a descărcat bateria?
  • Câte dispozitive de lucru au fost încărcate?
  • Câtă baterie s-a consumat săptămâna trecută?

Obțineți informații despre starea de sănătate a bateriei

Tot timpul veți fi informat despre nivelul mediu al bateriei fiecărui dispozitiv de lucru. Administratorii IT pot recomanda astfel când să se încarce bateria pentru a preveni descărcarea bateriei în timpul zilei.

Colectați de la distanță datele din jurnalul dispozitivului

Una dintre facilitățile aplicației permite administratorilor IT să colecteze de la distanță fișierele jurnal de pe dispozitivele utilizatorilor finali, pentru a simplifica procesul de depanare. Administratorii IT pot colecta date de logare a  dispozitivului fără un proces complicat de capturare a jurnalului și pot monitoriza progresul procesului de logare a dispozitivului pe consolă. De asemenea, se poate activa funcția „Solicită în tăcere”, pentru a sări peste consimțământul utilizatorului dispozitivului.

Obțineți o imagine precisă a stării de utilizare a aplicației

Knox Asset Intelligence monitorizează exploatarea aplicațiilor suspecte și necunoscute în timpul zilei de lucru și de asemenea observă aplicații de business performante în orice moment. Răspunsuri la întrebări precum „Ce aplicație este cea mai utilizată?” sau „Aplicațiile de afaceri ale companiei mele funcționează așa cum ne așteptam?” vă vor oferi o imagine exactă și diverse surse de date pentru a descoperi utilizarea aplicațiilor. În plus, puteți monitoriza timpul petrecut de utilizatori pe fiecare aplicație.

Sporiți stabilitatea aplicațiilor de afaceri, pentru a îmbunătăți productivitatea

Asigurați-vă că aplicațiile dvs. de afaceri funcționează conform așteptărilor, în orice moment, cu probleme minime de performanță. Erorile neașteptate pentru orice aplicație de lucru por fi urmărite cu ușurință, fără dezvoltări suplimentare

Urmăriți cu ușurință evenimentele anormale pentru orice aplicații de lucru

Aplicația vă permite să furnizați informații actualizate, bazate pe date, pentru a crește productivitatea salariaților. Puteți consulta rapoartele de consum anormal al bateriei și seta politica potrivită pentru a preveni problemele de consum al bateriei în timpul de lucru.

Analizați deconectările anormale de la Wi-Fi

Puteți valorifica rețelele, pentru a crește productivitatea forței de muncă cu ajutorul schemelor de analiză a rețelelor de la Samsung. De asemenea, aveți posibilitatea de a șterge conexiunile întrerupte care apar atunci când lucrătorii trec prin zone fără acoperire Wi-Fi.

 

Ecosistemul Samsung Knox Suite înseamnă un pachet de soluții care se sincronizează și lucrează împreună, pentru a ajuta la îmbunătățirea fluxurilor de lucru. Administratorii IT au astfel acces la soluții detaliate care oferă nu doar o experiență de utilizare facilă, ci și posibilitatea de a gestiona ciclului de viață al flotei de dispozitive mobile într-un mod sigur și eficient.

Soluția Knox Asset Intelligence poate fi achiziționată de la B2B Expert Mobile Conection, distribuitorul business to business Samsung Electronics pentru România.