Mars, unul dintre cei mai mari producători globali de dulciuri, gumă de mestecat și mâncare de animale anunță un nou membru al echipei de leadership din Europa Centrală. Daria Maslovskaya s-a alăturat echipei din Praga în calitate de People and Organization Director în cadrul  Mars Europa Centrală, pentru patru țări din regiune, inclusiv România.

Daria Maslovskaya este un profesionist experimentat în acest domeniu, iar cariera sa este un exemplu al angajamentului Mars pentru dezvoltarea tinerelor talente. În cei 13 ani petrecuți în cadrul companiei, Daria a avut oportunitatea de a lucra în diverse domenii, roluri sau regiuni, deținând diverse funcții în departamentul de resurse umane din cadrul Mars (denumit People and Organization).

În ultimii trei ani, a lucrat ca director People&Organization pentru Rusia și Belarus în cadrul Royal Canin, parte din compania Mars, unde  a avut un rol definitoriu în dezvoltarea afacerii.

Daria va fi responsabilă de patru țări din regiune: România, Ungaria, Slovacia și Cehia

În calitate de Director People & Organization, Daria va fi responsabilă de patru țări din regiune:  România, Ungaria, Slovacia și Cehia. Va aduce o experiență bogată echipei din Europa Centrală, având în vedere că în rolurile anterioare a condus agenda de recrutare și a coordonat cu succes diverse programe de dezvoltare în Rusia, care este o piață în curs de dezvoltare.

“Mars are o cultură organizațională unică, care pune accent atât pe bunăstarea, cât și pe dezvoltarea Asociaților. Avem cu toții oportunitatea de a ne dezvolta, atât pe plan personal, cât și profesional: învătăm mereu și ne dezvoltăm cariera în timp ce experimentăm diverse domenii, roluri și locuri noi. Sunt încântată să încep această nouă etapă în procesul de dezvoltare și să mă alătur minunatei echipe Mars Europa Centrală”a declarat Daria Maslovskaya.

Daria Maslovskaya este originară din Rusia, iar numirea ei în noua funcție aduce un plus de diversitate în cadrul echipei de leadership Mars Europa Centrală și înclină balanța de gen: în prezent, jumătate dintre membrii echipei de leadership sunt femei.