Universitatea Româno-Americană se alătură programului SAS Academics pentru a ajuta studenții să dezvolte abilități tech pentru joburile viitorului. Astfel, masteranzii Școlii de Informatică pentru Managementul Afacerilor din cadrul Universității Româno-Americane vor beneficia cursuri de advanced analytics și data science, împreună cu software-ul dedicat și soluțiile furnizate de companie.

Universitatea Româno-Americană (RAU), una dintre cele mai importante universități din România, se alătură programului SAS Academics, parte a angajamentului SAS de a forma 5.000 de specialiști români în Data Science până în 2025.

Astfel, masteranzii Școlii de Informatică pentru Managementul Afacerilor din cadrul RAU vor beneficia de specializarea SAS Academics, care include peste 456 de ore de cursuri de advanced analytics și data science, împreună cu software-ul dedicat și soluțiile furnizate de companie. Programul își propune să accelereze transformarea digitală în România și să creeze o forță de muncă competitivă.

Citește mai mult: start-up.ro