Pandemia a transformat modul de lucru: din ce în ce mai multe companii și angajații acestora se simt mult mai confortabili cu ideea de a lucra de acasă față de acum câțiva ani. Luând în considerare bunăstarea angajaților (denumiți Asociați), precum și nevoile acestora în continuă schimbare, Mars Europa Centrală redefinește regulile și rutina profesională, bazându-se pe experiența angajaților. Compania anunță reconfigurarea spațiului de birouri, pentru a-l adapta nevoilor actuale, dar și o nouă inițiativă, Future of work, axată pe nevoile individuale ale Asociaților, cu scopul de a susține performanța acestora.

Noua inițiativă Mars, Future of work oferă, în plus, Asociaților posibilitatea de a alege de unde, când și cum să muncească. Noul mod de lucru hibrid se bazează pe sistemul 50:50 – jumătate din timpul de lucru se petrece la birou – iar birourile sunt adaptate acestor schimbări.

Mai mult timp pentru familie și animalele de companie

Inițiativa Mars, Future of work, oferă, prin noul mod de lucru hibrid, mai multă flexibilitate nu doar părinților, pentru ca aceștia să poată petrece mai mult timp acasă, dar și celor care dețin animale de companie. Izolarea din perioada pandemiei a dus la o creștere a adopțiilor de câini și pisici în România și nu numai. Un număr considerabil de Asociați Mars au adoptat animale de companie, iar noul mod de lucru hibrid ia în considerare acest lucru. Birourile prietenoase cu mediul animalele de companie fost prioritatea campaniei Mars, O lume mai bună pentru animalele de companie, iar noul mod de lucru hibrid oferă posibilitatea Asociaților să petreacă mai mult timp acasă, alături de acestea. Cei care dețin animale de companie sunt, de asemenea, încurajați să vină cu acestea la birou, compania oferind inclusiv sfaturi de instruire.

Citește mai mult: http://www.romaniapozitiva.ro/csr/munca-hibrida-este-viitorul-mars-europa-centrala-prezinta-noua-initiativa-future-of-work/