Discounterul Penny, cu o rețea de 288 de magazine pe plan local, vrea să ajungă la un număr de 300 de unități deschise până la finalul anului și să introducă un nou bonus pentru angajați. Astfel, personalul cu o vechime de minimum trei ani în cadrul companiei va primi un bonus de sărbători cu valori cuprinse între 5.000 și 1.000 de lei, a declarat Raffaele Balestra, CFO Penny, în cadrul unei conferințe organizate de retalier.

Penny a început în 2018 programul de leadership pentru angajații din funcțiile de management, Școala de Leadership. Astfel, în 2018 au fost pregătiți angajații din management din cadrul departamentului vânzări, în anul 2019 au alocat trainingurile rezultate în urma centrelor de dezvoltare. În perioada 2020 și 2021, programul a fost dedicat șefilor de departament, urmând ca anul viitor discounterul să includă în acest program și șefii de echipe.

În 2021, Școala de Leadership a fost dedicată managementului din filialele Penny, șefilor și adjuncților de magazin. Programul a început în februarie și se va finaliza în noiembrie, are șase module a câte trei ore și are ca teme: gestionarea obiectivelor, gestionarea echipelor și managementul personal. 1.250 de manageri sunt înscriși în acest moment, dintre care 800 au finalizat deja programul.

Citește mai mult: wall-street.ro