Viitorul în ceea ce privește piața muncii îl reprezintă fără îndoială modelul hibrid, care aduce împreună lucrul de la distanţă cu cel de la birou, îndeplinind în același timp atât dorințele angajaților, cât și pe cele ale angajatorilor. Specialiștii în HR au acum o mare provocare: îmbinarea cele două metode de lucru, pentru ca organizația să ofere încredere, siguranță și acces la tehnologii și soluții moderne pentru fiecare angajat. În acest fel, acestea vor rămâne competitive și vor atrage oameni valoroși și adaptați la noile cerințe de pe piața muncii și la noile provocări ale unor vremuri pline de incertitudine.

Despre aceste tendințe vor discuta marți, 16 noiembrieAdina Vidroiu – HR Director Romania, Grecia, Cipru și Malta, Microsoft, Horațiu Cocheci – Director People Advisory Services, EY Romania, Bogdan Lițescu – CEO & Founder Plant an App și Răzvan Cristea- Business Development Lead for Microsoft Viva EXP, Microsoft CEE, în cadrul Microsoft Envision HR.

Alături de ei vor participa și alți lideri de resurse umane din cadrul unor companii de top (BCR, Regina Maria, Mega Image) care vor împărtăși informații, experiențe și procese valoroase care să vă ajute să creați sau să consolidați bazele strategiei dumneavoastră de muncă în sistem hibrid. Detalii despre eveniment și înscriere, aici.