Schaeffler Romania anunță o campanie de recrutări la târgurile de joburi de la Brașov

Schaeffler România, furnizor de top în sectorul de industrie și automotive și unul dintre cei mai mari angajatori din Brașov, recrutează angajați la târgurile de joburi din această lună. Cu un portofoliu bogat de produse, recunoscută la nivel mondial de clienți, cu numeroase recunoașteri primite la cel mai înalt nivel, compania caută angajați pentru a ocupa posturile disponibile în producție și în departamentele suport. Oferta variată include posturi în producție, management, calitate, planificare, industrial engineering, logistică, achiziții, mentenanță, R&D și IT.

”Căutăm candidați activi, responsabili, deschiși și implicați, care își doresc să facă parte dintr-o echipă performantă, a celui mai mare angajator din Brașov. Aceștia sunt  așteptați la cele două târguri, în 17 și 18 iunie, între orele 9:00-18:00 la standul 15 de la Brașov Business Park, la Târgul de Joburi, dar și în 23.06, la Târgul organizat la ITC, pentru a ne cunoaște și de ce nu, pentru a stabili chiar data interviului”, declară reprezentanți ai companiei.

În calitate de furnizor Mondial, lider în sectoarele auto și de industrie, Grupul Schaeffler promovează prin invenții și evoluții remarcabile, de mai bine de 70 de ani domeniile mișcării și cel al mobilității. Cu tehnologii, produse și servicii inovatoare de acționare eficientă din punct de vedere al CO₂, mobilitate electrică, industrie 4.0, digitalizare și energii regenerabile, compania este un partener de încredere pentru a face mișcarea și mobilitatea mai eficiente, inteligente și sustenabile. Compania produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații pentru motoare, transmisie și șasiu, precum și soluții de rulare și rulmenți simpli pentru un număr mare de aplicații industriale.