Nevoile angajaților se schimbă și evoluează în mod constant, în funcție de contextul personal, preferințe sau contextul social și economic dintr-un moment sau altul. Tichetele de masă rămân, însă, un beneficiu preferat pe termen lung de către salariați și angajatori atunci când vine vorba de motivarea sau loializarea la locul de muncă.

În prezent, în topul preferințelor angajatorilor în ceea ce privește beneficiile extrasalariale se află cardurile de masă și cele cadou, dar și abonamentele de sănătate, care au înregistrat o creștere semnificativă anul trecut. În continuare, cardurile și tichetele de masă reprezintă principalele beneficii extrasalariale pe care angajatorii intenționează să le acorde în viitorul apropiat (32,9%), conform unui studiu recent realizat de Up Romania în rândul companiilor client.

Soluția modernă pentru creșterea și menținerea gradului de motivare a angajaților, cardul cu tichetele de masă în format electronic poate fi folosit cu succes pentru fidelizarea echipelor și scăderea costurilor pentru companiile angajatoare.

Avantajele cardului de masă

Acest instrument oferă deductibilitate de 100% la calculul impozitului pe profit și scutire de la plata contribuțiilor sociale. Încărcarea valorilor se face în mod automat în urma comenzii plasate de către angajator, fără proceduri suplimentare.

De asemenea, companiile se vor bucura de timp câștigat, datorită logisticii simplificate și vor beneficia de energia unei echipe motivate.

Pe de altă parte, angajații se vor bucura de o metodă de plată rapidă și sigură, ce oferă flexibilitate la plata oricărei sume, indiferent de valoarea individuală a tichetului, comparativ cu tichetele pe suport de hârtie care impun această condiționare. Salariații vor beneficia, totodată, de oferte promoționale dedicate, într-o rețea variată de restaurante, hypermarketuri, fast-food-uri sau magazine online.

Up Dejun – un instrument digital de loializare și motivare a salariaților

Cardul Up Dejun, dezvoltat de Up Romania, este versiunea modernă și simplificată a tichetelor pe suport de hârtie. Conceput ca un instrument ce permite plata în mod rapid și în siguranță, acesta ajută la motivarea angajaților și, totodată, la optimizarea bugetelor și a timpului pentru managerii de companii. Pentru aceștia, cardul Up Dejun oferă aceleași avantaje fiscale precum tichetele pe suport de hartie, cu o scădere a costurilor de până la 37%, comparativ cu valoarea unei prime în bani sau a unei creșteri salariale.

Companiile care aleg să acorde tichete de masă în format electronic, pe card, au garanția faptului că sumele încărcate vor fi utilizate în scopul destinat și asigură angajaților opțiunea de a lua prânzul la birou sau de a achiziționa alimente pentru acasă, contribuind astfel la creșterea gradului de productivitate, dar și de calitate a vieții angajaților.

Totodată, beneficiarii pot alege dintr-o serie extinsă de parteneri afiliați Up România pentru a utiliza cardurile de masă. Pentru mai multă rapiditate și flexibilitate, utilizatorii pot folosi tehnologia contactless pentru sume mai mici de 200 lei.

Accesați upromania.ro pentru mai multe informații despre avantajele cardului de masă Up Dejun, un beneficiu extrasalarial în scopul motivării angajaților!