CEO-ul Uber, Dara Khosrowshahi, a anunțat că lansează un nou program global pentru șoferii și curierii săi. Compania vrea să extindă aplicația pentru a deveni un loc în care oamenii pot, de asemenea, să învețe o nouă limbă și să își continue studiile. Mai mult, Khosrowshahi spune realizările lor ca șoferi sau curieri Uber îi pot ajuta să obțină un alt loc de muncă. Noile resurse sunt valabile inclusiv în România.

Uber a încheiat un parteneriat cu Rosetta Stone, astfel încât fiecare șofer și curier din aproape toate țările din lume să aibă posibilitatea de a învăța o limbă nouă – gratuit. Resursele de învățare a limbilor străine de la Rosetta vor fi complet integrate în aplicația Uber pentru șoferi. Șoferii și persoanele care fac livrări vor putea să o folosească pentru a învăța toate cele 24 de limbi disponibile pe Rosetta Stone, inclusiv un anumit conținut lingvistic axat pe interacțiunile de tip rideshare.

„Am încheiat un parteneriat cu Rosetta Stone pentru a-i ajuta pe șoferi și pe cei care fac livrări să stăpânească limba pe care și-au dorit întotdeauna să o învețe. Acum, șoferii și curierii eligibili din întreaga lume vor avea acces la cursurile de învățare a limbilor Rosetta stone, care îi pot ajuta să deblocheze următorul pas, precum și să se conecteze cu călătorii, clienții și comunitatea lor”, a declarat Dara Khosrowshahi, CEO al Uber.

Citește mai mult: economica.net