Alina Gamauf preia funcția de Director de Resurse Umane al Carrefour România, în paralel ea urmând a ocupa și poziția de membru în Comitetul Executiv al Carrefour România.

Alina Gamauf se alătură Carrefour începând cu luna ianuarie 2021, pentru a aduce echipei din România o importantă expertiză acumulată în cei 13 ani în care a activat atât în țară cât și în Italia, Austria și Germania. În cadrul grupului financiar din care a făcut parte, Alina a fost responsabilă de planificarea și coordonarea echipelor de Resurse Umane, de la HR Business Partner, la Director de Resurse Umane, atenția ei fiind atribuită construirii unor echipe puternice și a promovării unor valori care să consolideze poziția departamentului de Resurse Umane în strategia de creștere a business-ului.

,,Mă bucur să mă alătur echipei Carrefour, unul dintre principalii jucători din industria de retail, pentru a continua transformarea digitală și adaptarea accelerată în noul context. Tot ceea ce voi construi alături de echipă va avea ca scop întărirea poziției noastre de partener de încredere pentru colegii și clienții noștri, pentru a merge mai departe împreună. De asemenea, o componentă importantă din strategia de HR o vor reprezenta programele de dezvoltare și creștere dedicate oamenilor, pentru a continua să susținem eficient planul de transformare al Grupului, să revoluționăm modul de lucru actual și să fim cât mai bine pregătiți pentru viitor, spune Alina Gamauf, Director de Resurse Umane Carrefour România.