Edenred România, companie emitentă de carduri şi tichete de beneficii pentru angajați lansează aplicația mobilă Benefit, prin care românii își pot alege singuri beneficiile de pe telefonul mobil. Practic, aplicația mobilă reprezintă o extensie a platformei Benefit, companie care din 2019 a fost preluată de Edenred România. Când va fi lansată aplicația și ce avantaje concrete aduce pentru utilizatori, aflăm într-un interviu exclusiv wall-street.ro, cu Ștefan Toderiță, Strategy and Development Director în cadrul Edenred.

Dacă în 2020, cuvântul de ordine pentru angajatori a fost „adaptabilitatea”, anul acesta, actorii mediului de business au jonglat cu scenarii multiple, dar flexibile, pe toate palierele. Flexibilitatea s-a transpus și în paleta de beneficii extrasalariale pe care companiile le oferă angajaților. Mai ales după acest al doilea an de criză sanitară, românii și-au reevaluat relația cu locul de muncă și valorizează mai mult timpul petrecut alături de cei dragi, momentele petrecute în natură și, cel mai important, sănătatea. Încă de la interviul de angajare, candidații sunt interesați, pe lângă salariu și de beneficiile pe care un angajator poate să i le ofere.

„Acum zece ani, când mergeam la un interviu de angajare, discuția se învârtea în jurul salariului, cât e salariul net, cât e bonusul și cam acolo petreceai cel mai mult timp de discuție. Acum s-au schimbat puțin lucrurile, salariul rămâne important, dar oamenii se uită și la alte beneficii. Vor să știe dacă să vină la birou, dacă pot să lucreze de acasă sau de pe o plajă, ce se întâmplă când vin la birou, au program flexibil sau nu.”- Ștefan Toderiță, Strategy and Development Director Edenred.

Citește mai mult: https://www.wall-street.ro/articol/Careers/279680/edenred-lanseaza-o-aplicatie-de-tip-marketplace-pentru-beneficii-extrasalariale-flexibile.html