Întâlnirea din luna mai a comunității OSC-GlobalHRManager vă propune o abordare complexă și inovativă asupra programelor de wellbeing: cum le putem folosi pentru a îmbunătăți performanța și productivitatea echipelor prin intermediul acestora. Evenimentul va avea loc joi, 23 mai, începând cu ora 16.00 și se va desfășura pe platforma Zoom. Partenerul ediției este Regina Maria – Rețeaua Privată de Sănătate.

Gazda întâlnirii, Ioana Marcu, Executive Coach, le va avea invitate pe Oana Popa, Health & Wellbeing Lead, Regina Maria, și pe Dr. Crenguța-Raluca Costache, Medic Specialist Medicină Internă, Regina Maria și vor explora subiecte precum definirea sănătății în contextul productivității, impactul bolilor asupra performanței, rolul programelor de educație și prevenție în îmbunătățirea sănătății, analiza trendurilor de afecțiuni la nivel național și corporativ, precum și extinderea accesului la servicii medicale pentru familii și altele.

Participarea specialiștilor din domeniul resurselor umane este gratuită pe baza confirmării prealabile. Invitația la eveniment este disponibilă aici, iar pentru a confirma participarea vă rugăm să completați formularul de înregistrare disponibil în invitație.

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici.