Cu 20 de ani de experiență la nivel internațional în industria ospitalității, Ausra Lucinskaite, noul director general al hotelului de 5 stele Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, se angajează în acest an să concentreze eforturile și investițiile companiei în formarea unor echipe de profesioniști puternice, creative și foarte bine pregătite în domeniul ospitalității.

“Cel mai important pentru mine este să am alături o echipă mulțumită. Industria ospitalității înseamnă oameni și multă pasiune. A venit momentul în care trebuie să încercăm să lăsăm în urmă doi ani de incertitudine, de eforturi și renunțare. Acum, mai mult ca oricând, trebuie să transformăm negativul în pozitiv. Iar acest lucru se poate întâmpla doar alături de oameni, cu echipe care trebuie încurajate să vadă din nou ceea ce reprezintă industria ospitalității, care îi sunt valorile și principiile fundamentale. Această industrie se bazează pe grija față de ceilalți. Obiectivul meu la Marmorosch Bucharest este să investesc în oameni, oferindu-le sprijinul meu și un mediu de lucru valoros, centrat pe echipă”, a spus Ausra Lucinskaite, director general, Marmorosch Bucharest, Autograph Collection Hotel.

Pe măsură ce pandemia a schimbat modelele de afaceri, comportamentul clienților și al angajaților, industria ospitalității a fost afectată puternic la nivel global de pierderea profesioniștilor.

În acest context, în urma deschiderii cu succes a Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, anul trecut, principala preocupare a echipei de conducere pentru 2022 este de a construi o echipă puternică de profesioniști în domeniul ospitalității, bazată pe nevoile reale ale angajaților: existența echilibrului dintre viața profesională și cea personală, programe de training care au loc regulat, întâlniri cu echipa de management și crearea celor mai bune condiții de lucru.

În acest sens, Marmorosch Bucharest oferă cele mai înalte standarde de calitate în industria ospitalității, un hotel conceput pe atribute care atrag oaspeți și cei mai buni specialiști în domeniu.

După preluarea noului rol de către Ausra Lucinskaite, în noiembrie 2021, în urma experienței solide pe zona de management în industria ospitalității premium din Londra și cea de lux din țările baltice, Marmorosch Bucharest a înregistrat o creștere cu 20% a numărului de angajați noi.

În ceea ce privește rata de ocupare, Marmorosch Bucharest a atins la finalul anului trecut un nivel record. Pe 31 decembrie 2021, hotelul a avut o rată de ocupare de 80%, culminând cu interesul ridicat din partea clienților față de petrecerea de început de an.

Pe fondul evenimentelor din ultimele luni, hotelul derulează în prezent un program de angajare a refugiaților ucraineni, reluând valorile companiei de a pune oamenii pe primul loc.

„Este dureros ceea ce se întâmplă în Ucraina, oricât de remarcabilă este unitatea dovedită de întreaga lume. Acest act de solidaritate va marca istoria omenirii și se va transforma într-un scut umanitar pentru mulți ani de acum înainte. Marmorosch Bucharest îi va sprijini întotdeauna pe cei aflați în situații dificile și care au nevoie de ajutor. Acestă companie este despre oameni, deoarece oamenii animă un brand. Cu toții sperăm ca acest conflict să se oprească. Noi vom continua să îi sprijinim pe civilii afectați și îi vom ajuta atât timp cât va fi necesar”, a adăugat Lucinskaite.
Încă o dovadă a ceea ce reprezintă Marmorosch Bucharest, Autograph Collection este includerea hotelului în Top 20 Quality Autograph Collection din zona EMEA.