Rețeaua de sănătate Regina Maria, lider în calitatea serviciilor medicale din România, anunță inaugurarea Clinicii și Centrului de Imagistică Regina Maria Nord din Pitești. Această nouă clinică reprezintă o extindere semnificativă a serviciilor Rețelei în orașul Pitești, prin achiziționarea Clinicii de Radiologie și Imagistică DioMedical, pe care rețeaua a integrat-o în noua locație.

„Deschiderea Clinicii și Centrului de Imagistică Regina Maria Nord reprezintă un moment important în evoluția noastră și în misiunea noastră de a oferi pacienților servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Suntem dedicați continuării dezvoltării noastre și furnizării de soluții medicale de excepție pentru comunitatea din Pitești. Investiția în dotarea cu aparatură performantă a acestei clinici a însumat aproximativ 3 milioane de euro, subliniind angajamentul nostru de a utiliza cele mai moderne echipamente și tehnologii pentru diagnosticare și tratament”, a declarat Dragoș Comănescu, Medic Specialist Radiologie și Imagistică Medicală, Director Business Unit Imaging în cadrul Regina Maria.

Clinica Regina Maria Nord reprezintă o extindere a portofoliului de servicii medicale de care Rețeaua dispune în Pitești, oferind o gamă largă de specialități medicale, inclusiv Radiologie-Imagistică Medicală, Neurologie, Neurochirurgie, ORL, Ortopedie și Urologie. Pacienții din Pitești vor beneficia de o experiență medicală completă și cuprinzătoare, având acces la investigații imagistice de cea mai înaltă calitate, servicii de laborator și consultații medicale în cabinete specializate. Clinica dispune de o echipă de medici cu experiență, pregătită să ofere cele mai bune soluții pentru sănătatea pacienților.

Un aspect notabil cu privire la dotarea Centrului de Imagistică Regina Maria Nord îl reprezintă prezența echipamentelor Siemens de ultimă generație, configurate cu software de inteligență artificială. Acestea sunt integrate în programele operaționale de calitate și siguranță a actului medical Regina Maria.

Clinica Regina Maria Nord este cea de-a 28-a unitate de imagistică din rețeaua Regina Maria, aceasta reprezentând un pas important în consolidarea poziției companiei ca lider în domeniul serviciilor de imagistică medicală din România.

Odată cu deschiderea acestei noi locații, Regina Maria își întărește angajamentul de a oferi servicii medicale inovatoare și de calitate în beneficiul pacienților din Pitesti și din regiune, prin continuarea programelor de investiție în tehnologie și în personal pentru a asigura cea mai bună îngrijire medicală pentru pacienți. Clinica dispune de 7 cabinete, un punct de recoltare și 17 specialități medicale.