Saint-Gobain România a primit certificarea „Angajator de Top” pentru al 6-lea an consecutiv. La nivel global, Grupul Saint-Gobain a fost desemnat „Angajator de Top” pentru al 7-lea an consecutiv, fiind una dintre cele 11 companii din întreaga lume care au primit această recunoaștere din partea Top Employers Institute.

Distincția a fost acordată pe baza unui audit care a acoperit peste 400 de practici privind mediul de lucru, în special procesele de resurse umane și de dezvoltare a carierei. Saint-Gobain s-a remarcat în special pentru aspectele care îi unesc pe angajații săi și îi apropie, creând astfel un sentiment de apartenență în cadrul organizației, punându-se accent pe valorile companiei: etică și integritate. De asemenea, au fost foarte apreciate bunele performanțe în ceea ce privește strategia companiei, leadershipul și tacticile de recrutare.

Grupul Saint-Gobain a primit această distincţie în 38 de țări în care activează, cu două în plus comparativ cu anul 2021, Egipt și Vietnam fiind premiate pentru prima dată: Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Chile, China, Columbia, Republica Cehă, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, India, Indonezia, Irlanda, Italia, Japonia, Malaezia, Mexic, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Arabia Saudită, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Thailanda, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Regatul Unit, Statele Unite și Vietnam.

„Suntem încântați și onorați că am obținut certificarea „Angajator de Top” pentru al șaselea an consecutiv. Această distincție reprezintă o recunoaştere valoroasă a atenţiei pe care o acordăm managementului talentelor și condițiilor excelente de lucru pe care le oferim angajaților noștri. Titlul ne motivează să continuăm direcția de creștere pentru implementarea cu succes a noului nostru plan strategic „Grow & Impact”, să ne asigurăm că răspundem nevoilor în continuă schimbare a forței de muncă și să menținem practicile și procesele de recrutare la standarde optimizate.”, a declarat Smărăndița Schnel, Director Resurse Umane al Grupului Saint-Gobain în România.