Un studiu realizat de Up România în luna aprilie a acestui an arată cum s-a modificat atitudinea companiilor cu privire la beneficiile extrasalariale oferite angajaților în 2021. Astfel, la începutul acestui an, aproape 90% dintre clienții Up România declarau că intenționează să ofere beneficii extrasalariale angajaților. Comparativ, anul trecut, în plină carantină la nivel național, 46% dintre companii renunțaseră la beneficiile oferite salariaților în scopul de a optimiza costurile.

Totuși, tichetele și cardurile de masă rămân în topul preferințelor companiilor (47%), precum și tichetele sau cardurile cadou (15%).

Valoarea tichetelor de masă înregistrează diverse creșteri de-a lungul timpului, ultima majorare a valorii acestora fiind făcută în luna octombrie a acestui an. Astfel, valoarea nominală maximă a unui tichet de masă, fie că este pe suport de hârtie sau în format electronic, acordată pentru fiecare zi lucrătoare este de 20,09 lei.

AVANTAJELE TICHETELOR ȘI CARDURILOR DE MASĂ UP DEJUN

Zero taxe. Soluția Up Dejun oferă deductibilitate de 100% la calculul impozitului pe profit și scutire de la plata contribuțiilor sociale.

Management simplu. Încărcarea sumelor se face în mod automat în urma unei comenzi plasate de către angajator pe platforma uponline.ro. Totul se desfășoară simplu, rapid, doar parcurgând etapele menționate.

Optimizarea costurilor. Angajatorii vor putea economisi până la 192 de lei pentru fiecare angajat, comparativ cu oferirea unei prime în bani ori o creștere salarială.

Optimizarea timpului. Companiile se vor bucura de timp câștigat, datorită logisticii simplificate și vor beneficia de energia unei echipe motivate.

Flexibilitate. Pentru Up Dejun pe suport de card, angajații se vor bucura de o metodă de plată rapidă și sigură, ce oferă flexibilitate la plata oricărei sume, indiferent de valoarea individuală a tichetului, comparativ cu tichetele pe suport de hârtie care impun această condiționare.

Rețea extinsă de parteneri afiliați. Salariații vor beneficia de oferte promoționale dedicate, într-o rețea variată de restaurante, hypermarketuri, fast-food-uri sau magazine online, parteneri Up România.

Prin programul Recomandă și Câștigă, Up România invită orice persoană fizică sau organizație să ofere o recomandare de companie care nu acordă tichete de masă angajaților. Ca urmare a recomandărilor care se concretizează cu încheierea unui contract și lansarea unei comenzi de tichete de masă (suport de hârtie sau card), Up România oferă o recompensă în tichete Up Cadou de până la 330 de lei.

Procedura de recomandare este una simplă și implică completarea unui formular accesând https://upromania.ro/utilizatori/recomanda-si-castiga/.