Am realizat o selecție a evenimentelor la care ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta (8-14 august), în funcție de domeniul tău de interes:

EDUCAȚIE

Creativitatea pedagogică – Într-o lume aflată într-o continuă evoluție și un sistem de învățământ unde schimbările vin la tot pasul, a fi creativ înseamnă a fi eficient. Workshop-ul pentru profesori Creativitatea pedagogică înseamnă posibilitatea cadrului didactic de a-și reînnoi constant modalitățile de lucru și practicile pe care le folosește la clasă.

ECONOMIE CREATIVĂ

Introducere în economia creativă europeană – Curs online concis, în care veți afla: Ce reprezintă cultura și creativitatea; Cum sunt definite și care sunt activitățile incluse în sectoarele culturale și creative; Cum influențează drepturile de proprietate intelectuală aceste activități; Care sunt programele și oportunitățile oferite de Uniunea Europeană pentru stimularea acestor sectoare. Cursul va fi susținut de CS dr. Sorin Mazilu, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

MARKETING

Video Marketing în 2022 – Conținutul video a început să câștige din ce în ce mai multă popularitate, iar rețelele sociale s-au adaptat pentru acest tip de content. Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Snapchat – cele mai utilizate platforme sociale din România – se bazează pe conținut video. Despre toate aceste lucruri vom discuta la SocialPedia 40: cum faci campanii de video marketing eficiente, atât din perspectiva brandului, a specialistului, cât și din perspectiva creatorului de conținut.

GDPR

Responsabil Protecția Datelor Curs acreditat în cadrul căruia vei învăța să stabileșți un plan de securitate date în 5 etape, să aplici cei 3 pași ai procedurii de transfer a datelor și multe altele.

La final, obții diplomă recunoscută UE și ești gata să profesezi în domeniul GDPR.

RESURSE UMANE

Dinamica salariului minim. Plan de actiune Reputatul specialist dna prof. univ. dr. Raluca Dimitriu vă invită la o întâlnire online pe un subiect de maximă actualitate: salariul minim și obligatiile pe care le aveți conform actelor normative apărute în ultima perioadă.

SĂNĂTATE

Schizofrenia, soluții inovative, terapii alternative Schizofrenia afectează modul în care o persoană înțelege și interacționează cu lumea din jurul ei, iar acest lucru are adesea un impact puternic asupra întregului sistem din care face parte. Prin intermediul acestui webinar, organizatorii își propun să îți vină în ajutor cu informații noi despre abordarea complexă a tratamentului pacienților diagnosticați cu schizofrenie.

RETAIL

Cum să atragi mai mulți clienți în magazin cu ajutorul unui sistem automat de preluare Pentru ca magazinul tău să aibă o bună reputație și să atragă mai mulți clienți, este important să te aliniezi la schimbările din piață. Înscrie-te la webinar și află mai multe detalii.

***

Dacă vrei să primești alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează, abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Pe altă parte, peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.