Întâlnirea de lansare a platformei GlobalHRManager.ro, desfășurată online la începutul lunii iulie, a reunit specialiști în resurse umane din toate domeniile de activitate, generând discuții cu privire la modalitățile prin care departamentele de HR pot să îmbunătățească viața profesională și personală a angajaților din companie. De asemenea, un subiect tratat pe larg în dezbaterea moderată de Ioana Marcu, coach de business și consultant, a fost cel referitor la munca de acasă și cum a modificat aceasta performanțele angajaților.

 

“Anul trecut sănătatea a fost pe buzele tuturor, poate mai mult decât oricând. Am văzut din partea marilor companii un interes sporit pentru angajații lor, pentru protejarea sănătății lor, prin oferirea de pachete medicale cât mai cuprinzătoare. Conform datelor noastre, în 2020 cu 50% mai mulți angajați au beneficiat de abonamente cu mai multe consultații și investigații incluse . În egală măsură, m-a bucurat mobilizarea de forțe și grija incredibilă de care companiile au dat dovadă față de întreaga comunitate. Cu toții cred că am învățat că doar împreună putem schimba o situație atât de imprevizibilă, cum este o pandemie.”, a declarat Andreea Minuță, directorul diviziei de abonamente Regina Maria.

 

Potrivit acesteia, în condițiile pandemiei, comunicarea a devenit extrem de importantă din perspectiva colaborării pe care Rețeaua Regina Maria o are cu partenerii săi, cărora a încercat să le ofere sprijin în domeniul legislației și a măsurilor de prevenție.

 

“Am organizat foarte multe webinarii anul trecut, atât pentru reprezentanții din domeniul HR, cât și pentru abonați. Informațiile corecte, venite din partea medicilor au fost de un real ajutor.. Am încercat să fim mereu cu un pas înainte și să ne dăm seama ce nevoi au partenerii noștri, astfel încât să putem fi alături de ei pe tot parcursul acestei perioade. Din perspectiva noastră, a Rețelei Regina Maria, am avut ocazia și șansa să lansăm câteva proiecte la care poate visam de mulți ani de zile. Unul dintre cele mai importante și de care sunt extrem de mândră este Clinica Virtuală, pe care am dezvoltat-o, cu ajutorul partenerului Microsoft, în doar 10 zile. Un alt proiect care a venit mănușă a fost proiectul nostru de wellbing – Corpore Sano.”, a menționat Andreea Minuță.

Comunitatea OSC – GlobalHRManager a fost dezvoltată de Oameni și Companii – OSC din 2017, iar membrii acesteia s-au întâlnit până acum în cadrul unor evenimente offline. Acum comunitatea se bucură și de propria platformă – http://www.GlobalHRManager.ro și de un newsletter periodic gratuit.

 

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 33 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici. Portofoliul OSC, aici.