Compania Coca-Cola HBC România are un nou director de Resurse Umane: Irina Firstova a preluat funcția de Country HR Manager al Coca-Cola HBC România în acest an, după ce, anterior, a fost Country HR Excellence Manager în Rusia, în cadrul aceleiași companii.

Irina s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în anul 2004, în Novosibirsk, Siberia, ca Sales Coordinator și și-a început călătoria ca profesionist în HR în 2005. De-a lungul celor 17 ani petrecuți până acum în companie, a acumulat experiență în mai multe roluri, precum Training Manager, Talent Development Manager, HR Manager pentru Support Office precum și roluri de  HR Business Partner pentru echipele de Comercial și Supply Chain.

Irina Firstova a venit pe noua poziție de Country HR Manager Coca-Cola HBC România cu o experiență profesională vastă în cadrul Grupului Coca-Cola HBC, remarcându-se prin coordonarea unor proiecte importante ale companiei, precum dezvoltarea competențelor manageriale și susținerea dezvoltării echipelor de  vânzări din teren.

„Sunt foarte bucuroasă să preiau rolul de Country HR Manager al Coca-Cola HBC România și să coordonez activitățile de resurse umane ale celei mai mari companii din industria de băuturi din România. Prioritatea mea strategică rămâne orientată în jurul culturii de performanță a companiei, pornind tot timpul de la oamenii din echipa companiei. De-a lungul carierei mele, m-am concentrat pe dezvoltarea talentelor, am lucrat cu echipe valoarase, cu potențial imens și îmi va face plăcere să continui cu pasiune acest angajament în cadrul Coca-Cola HBC România”, a declarat Irina Firstova, Country HR Manager al Coca-Cola HBC România.