O echipă productivă este, în mod clar, aceea ai cărei membri și-au descoperit cel mai bun ritm de lucru împreună, dar este și aceea de care conducerea companiei se interesează. Și nu doar prin interacțiuni sporadice de curtoazie, ci și consecvent, prin procese temeinice de evaluare.

“Te întrebi „De ce?” numai atunci când compania îți merge prost? E cazul s-o faci și atunci când merge bine, pentru cel puțin două motive: 1) poate merge mult mai bine și 2) compania poate să aibă subit o scădere drastică în productivitate și să nu știi ce se întâmplă; și nici cum să remediezi situația.” explică Cristina Udațeanu, managing partener Goodstory.

Ce vrem să spunem cu ambele exemple: trebuie să-ți cunoști angajații pentru a te asigura că strategiile pe care le creezi sunt cele potrivite pentru ca ei să-ți ducă afacerea pe culmile succesului. Simpla evaluare a echipei poate face ca productivitatea muncii sale să depășească cu mult graficele cu care erai obișnuit.

Citește mai mult: https://www.wall-street.ro/articol/Careers/276571/este-o-realitate-evaluarea-angajatilor-garantia-catre-productivitate.html