europa.jobs, cel mai mare portal internațional de locuri de muncă din Europa, este disponibil acum într-o versiune complet nouă. Platforma funcționează deja în 9 limbi, oferind soluții moderne atât pentru angajatori și agențiile de ocupare a forței de muncă, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate.

Prin relansarea portalului europa.jobs s-a urmărit ca acesta să devină mult mai accesibil, mai practic și mai prietenos pentru angajatori, dar și persoanele care își caută loc de muncă. Printre cele mai importante îmbunătățiri aduse portalului se numără: design reîmprospătat, instrumente ușor de utilizat, motor avansat de căutare pentru oferte de muncă și angajatori, extinderea paginii de blog cu categorii suplimentare și multe altele.

europa.jobs pentru Candidați – cele mai importante schimbări

La secțiunea Candidați, cea mai importantă schimbare este vizualizarea reîmprospătată a paginii cu oferte de muncă, care este mult mai lizibilă. În plus, a fost creat un website mai avansat, cu un motor de căutare pentru angajatori individuali. Acum va fi mult mai ușor de verificat cine a publicat un anunț de job. De asemenea, au fost realizate modificări și în secțiunea dedicată blogului. Recrutorii sau candidați care vor să fie la curent cu articolele selectate (de exemplu, legate de o anumită țară sau categorie), se pot abona pentru a primi notificări corespunzătoare atunci când apar noutăți.

O altă schimbare este status-ul. După trimiterea cererii se poate verifica dacă angajatorul a afișat și vizualizat cererea candidatului. De asemenea, se poate vedea dacă recrutarea este în desfășurare sau s-a încheiat deja. Astfel este minimizat stresul uneori inutil asociat cu așteptarea unui răspuns din partea Angajatorului.

De asemenea, acum se oferă candidaților europa.jobs un creator de CV gratuit și foarte simplu de folosit. Aceștia trebuie doar să completeze toate câmpurile și să salveze documentul la sfârșit. Sunt necesare doar câteva minute pentru a avea un CV profesional bun de trimis.

europa.jobs pentru Angajatori – cele mai importante schimbări

Odată cu lansarea noii versiuni, Panelul Angajatorilor a fost schimbat aproape complet. După autentificare pot fi observare următoarele informații: apariția unor statistici detaliate legate de anunțurile publicate (aplicații, vizualizări etc.) și istoricul general al activității contului (facturi plătite, istoricul operațiunilor), lista actualizată a ofertelor de locuri de muncă adăugate, o listă separată de aplicanți, candidați propuși și candidați achiziționați, posibilitatea de a adăuga fotografii de cazare pentru angajați (sau link cu oferta video)

O schimbare revoluționară pentru Angajatori este instrumentul de recrutare Dashboard +, care permite: combinarea ofertelor de muncă în proiecte, gestionarea simultană a proiectelor de recrutare de către mai mulți utilizatori, analiza aprofundată a procesului de recrutare sub formă de rapoarte, gestionarea aplicațiilor (inclusiv acordarea statutului menționat mai sus și importul din alte surse), contactul cu un potențial candidat (de exemplu, trimiterea de mesaje text sau un apel video, videoconferințe), exportul listei de candidați, traducerea CV-urilor candidaților. Dashboard + va accelera și facilita întregul proces de comunicare între Candidat și Angajator.

În plus, este oferită posibilitatea achiziționării de Pachete de Anunțuri. Dacă angajatorii sunt interesați să achiziționeze mai multe oferte de locuri de muncă, după ce se conectează la Panelul Angajatorilor, pot selecta cu ușurință orice număr de oferte de muncă din Pachetul selectat (Standard, Konfort sau Premium). Cu cât numărul de reclame este mai mare, cu atât mai mare este reducerea. O astfel de soluție facilitează întregul proces de recrutare pentru companiile mai mari. Pentru ca ofertele de muncă să devină cât mai atractive, le este oferită posibilitatea de a achiziționa promoția Oferta săptămânii. Apoi, pe baza conținutului reclamei lor, va fi generat un scurt film care va fi afișat pe pagina de start 7 zile!

Despre europa.jobs

Deschis în urmă cu aproximativ un deceniu în Polonia și din 2019 în România, europa.jobs este în prezent cel mai mare portal internațional de locuri de muncă din Europa. Platforma funcționează în 9 versiuni lingvistice, oferind soluții optimizate, atât pentru angajatori sau agențiile de ocupare a forței de muncă, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate.