De aproximativ 10 ani, construim pentru oamenii din organizație un context unic, care are la bază misiunea, viziunea și valorile Regina Maria. Vorbim, practic, despre un întreg ecosistem, gândit în acord cu direcțiile strategice, care sprijină consolidarea unei culturi eficace, centrată atât pe grija pentru oameni, cât și pe obiective comune, o cultură ce promovează angajamentul asumat, creativitatea, valorile comune și încrederea reciprocă.

Certificarea obținută confirmă, așadar, importanța rolului strategic al HR-ului în succesul organizației și validează coerența și calitatea proiectelor, proceselor și inițiativelor prin care urmărim să răspundem provocărilor și tendințelor actuale.

Contextul construit ne permite să facem față cu brio schimbărilor ce pot apărea într-un peisaj social și economic tot mai volatil. Iar recunoașterea și validarea acestui mecanism ne bucură și ne responsabilizează deopotrivă: nu este suficient să setăm standarde, este esențial să urmărim să fim din ce în ce mai buni și mai pregătiți pentru viitor și pentru noile generații.

Certificarea Top Employer a presupus aproape patru luni de analiză internă, pregătirea documentației și prezentarea informațiilor într-o manieră structurată, conform etapelor de evaluare comunicate de către auditor. Analiza a acoperit multiple arii din HR, precum: People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Diversity, Equity & Inclusion, Wellbeing. Rezultatele pe fiecare arie ne-au oferit insighturi valoroase și ne ajută acum să continuăm sau, după caz, să ajustăm modul în care acționăm, astfel încât să ne asigurăm că facem lucrurile din ce în ce mai bine.

Programul Top Employers Institute certifică organizațiile pe baza participării și a rezultatelor sondajului lor privind cele mai bune practici în domeniul resurselor umane. În 2024, Top Employers Institute a certificat peste 2.300 de organizații din 121 de țări. În România, doar 42 de companii dețin acest prestigios titlu, iar REGINA MARIA este singurul furnizor privat de servicii medicale din țara noastră certificat internațional ca Top Employer 2024.